Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Kertész Zoltán Attila

Névjegy: Kertész Zoltán Attila
Születési dátum: 1973. 05. 05. 
Központ: Sepsiszentgyörgy 
Korosztály: U14 - U18 

Gyerekkor, sporthoz fűződőviszony kialakulása

Gyergyószentmiklóson születtem és nőttem fel. Akkoriban nagyon népszerű volt az utcai hoki, ezért az újonnan épült műjégpálya megnyitója után nem volt kérdés, hogy kipróbálom-e az igazi jégkorongot.

Pályaív

Az aktív pályafutásom eléggé hosszúra sikeredett. Több csapatban is megfordultam: Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Brassó, Galac.

Edzői hivatás

Már aktív játékos koromban sok pozitív élményem volt segédedzőkent, alkalmi, besegítő edzőként az utánpótlásnál, ezért régebbi elhatározásom, hogy megpróbálom ezt az oldalát is a jégkorongnak. Mivel az élet Sepsiszentgyörgyre sodort, ez csak akkor valósulhatott meg, amikor a Székelyföldi Jégkorong Akadémia felkarolta az itteni hokit, es letette az alapjait egy normális jégkorongos tevékenységnek.

Számomra az edzői munka egy nevelői tevékenységet jelent: nevelni egy sportos életmódra, nevelni arra, hogy ne adják fel nehezebb helyzetekben.

Értékrend/filozófia

Próbálok egy következetes munkamenetet bevezetni, átadni a gyerekeknek, rávezetni őket, hogy a kitartással, hittel, szeretettel végzett munkának beérik a gyümölcse.

Siker

Számomra óriási siker lenne, ha Sepsiszentgyörgyön meg tudnánk valósítani, hogy mélyebben gyökerezzen meg ez a sportág, nőjön nagyobbra a népszerűsége, és sokkal több szülő, gyerek válassza kedvenc sportjának.

Bónusz

Hobbi: jégkorong az öregfiúkkal, tenisz
Kedvenc csapatok: Kanada válogatottja, Finnország válogatottja
Kedvenc játékosok: A legnagyobbakat mindig csodáltam.

 
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia