Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Versenyképes csapatok álltak össze
2017-04-09
 

Első nemzetközi tornájuk előtt állnak a Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2003-as, illetve 2004-es csapatai, akik a csehországi Mostba, illetve a felvidéki Kassára utaznak.

A hétvégén, mindkét korosztály számára, az utolsó közös edzőtábort tartották, amely egyben válogató is volt. A Székelyföldi Jégkorong Akadémia technikai igazgatója Del Pedrick megjegyezte, hogy elégedett a látottakkal, illetve megerősítette azt, hogy ezen tornák felmérő jellegűek, ahonnan visszaigazolást várnak az elvégzett munkát illetően.

– Versenyképes csapatokat tudunk küldeni Mostba, illetve Kassára. A fiatalok jól dolgoztak és elégedett vagyok. A válogató alkalmával sok szempontot figyelembe vettük. Fontos, hogy egy remek csapatszellem, jó légkör uralkodjon. Fontos szempont volt továbbá a sebesség, a technikai tudás, a koronggal való bánásmód, a felépítés, a megfelelő attitűd és a gondolkodásmód. De nemcsak a mostani táborban mutatottakat vettük figyelembe, hanem az egész évben nyújtott teljesítményt is jegyezte meg Del Pedrick.

Azon kérdésre, hogy milyen elvárásokat támaszt a kiutazó csapatokkal szemben, elmondta:

– Nem elvárásnak nevezném, hanem egy felmérésnek. Egy választ kapunk, hogy hol állunk most, melyek azok az elemek, amin tovább kell dolgozni és melyek, amelyekben jó irányba haladunk – zárta mondanivalóját a technikai igazgató.

Az előttünk álló héten a norvégiai Skienbe utazó 2001/2002-es korosztálynak is lesz egy válogató edzése.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia