Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Véget ért az első U14-es KML-hétvége
2019-10-06
 

Magas színvonalú mérkőzéseket, izgalmas párharcokat hozott a Kárpát-medencei Magyar Liga második tornája, amely magyarországi és erdélyi U14-es csapatok részvételével zajlott a hétvégén. A résztvevők két értékcsoportba sorolva küzdöttek Felcsíkon és Gyergyószentmiklóson.

Mivel a Kárpát-medencei Magyar Liga A csoportja hat csapat részvételével zajlott, ezért egy kört rendeztek, ahol minden csapat egyszer küzdött meg ellenfeleivel. Az összegyűjtött pontok alapján alakult ki a sorrend. Itt az UTE, a Sportország, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, a Corona Brassó, az SZJA 1 és az SZJA 2 lépett jégre.

B csoport mezőnyét az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B, az UTE B, valamint az SZJA 3 és SZJA 4 csapatai alkották. Itt a hétvége során minden együttes 5 mérkőzést játszott, ami kiváló alkalmat biztosított arra, hogy minden Székelyföldön hokizó U14-es játékos jelentős versenyrutint szerezzen hasonló erősségű csapatokkal szemben. Miután minden gárda találkozott a csoport többi tagjával, az első a negyedik, a második a harmadik helyezettel játszott elődöntőt. Ezt követte a döntő és a bronzmeccs.

Tabellák:

A csoport:

1. Corona Brassó 8 pont

2. Sportország 7 pont

3. UTE 7 pont

4. Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia 6 pont

5. SZJA 2 1 pont

6. SZJA 1 1 pont

B csoport:

1. UTE B

2. Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B

3. SZJA 3

4. SZJA 4

A mérkőzések eredményei itt tekinthetők meg.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia