Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Véget ért a Kárpát-medencei Magyar Liga januári U14-es állomása
2020-01-12
 

Péntektől vasárnap délig U14-es jégkorongozóktól volt hangos a Felcsíki Műjégpálya, ugyanis már a szezon harmadik Kárpát-medencei Magyar Liga állomására került sor a korosztály számára. Ezúttal a mérkőzések mellett egyéni ügyességi versenyekre is sor került.

A hatcsapatos torna résztvevői két csoportba sorolva küzdöttek egymással az első napon, ezt követően az elért helyezés függvényében a másik trióból kaptak ellenfelet, akivel az ötödik vagy az érmes helyekért harcolhattak. Vasárnap a helyosztókra, döntőkre került sor, és ekkor kapták meg a díjaikat a dobogós csapatok, posztonként, valamint csapatonként a torna legjobbjai, és az ügyességi versenyek győztesei.

A legerősebb és legpontosabb lövés versenyébe minden csapat teljes létszámmal nevezhetett, és az összpontszám alapján dőlt el az első helyezett kiléte. Ezeket a metodikai központban bonyolított a versenyszámokat a Corona Brașov nyerte meg.

A többi próba esetében csapatonként egy vagy két képviselő vehetett részt. A legjobb büntetőlövőnek Márton Tamás (SZJA Fehér) bizonyult. A rávezetéseket legjobb arányban hárító kapus Csörgő Zalán (Dunaújváros), a legpontosabban passzoló játékos pedig Kovács Alex (Dunaújváros) lett. A szlalomversenyt Salamon Róbert (SZJA Piros), a gyorsaságit Barna Olivér (Dunaújváros), az akadályt Salamon Róbert (SZJA Piros) nyerte.

Eredmények:

  1.       Corona Brașov
  2.       Dunaújváros
  3.       SZJA Fehér
  4.       SZJA Piros
  5.       SZJA Zöld
  6.       SZJA Kék

 

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia