Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Túl az első tornán
2017-03-20
 

Gyerekzsivajtól volt hangos hétvégén a csíkkarcfalvi jégpálya, ahol kétnapos jégkorongtornát szervezett a Székelyföldi Jégkorong Akadémia az U10-es, illetve az U8-as korosztályok számára. Az első alkalommal kiírt Székelyföldi Jégkorong Akadémia-kupán a szombaton a 16 csapatot felvonultató U10-es tornával rajtolt, míg másnap 17 alakulattal az U8-asok zártak.

Az U10-es tornára a Brassói Corona (4 csapat), a Felcsík SK (3), az ISK Gyergyószentmiklós (2), az ISK Csíkszereda (2), a Szentimrei Sasok, Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek-Kézdivásárhelyi Bikák (közösen), a Bukaresti Triumf és a Galaci Dunarea nevezett.

Az U8-as korosztályban a Felcsík SK (4 csapat), a Brassói Corona (3), az ISK Gyergyószentmiklós (2), az ISK Csíkszereda (2), Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek (2), Székelyudvarhely, az Olimpia Ploiesti, a Bukaresti Triumf, illetve a Galaci Dunarea alakulata vettek részt.

A torna összesen 350 (173 az U10, míg 177 az U8-as korosztályban) gyereket mozgatott meg. Minden csapat négy-négy meccset játszott. Mindkét nap díjátadó ünnepséggel zárult, amely során minden csapat kupát kapott, illetve a résztvevő gyerekek éremmel gazdagodtak.

Az eseményről fotósorozatok készültek. Az alábbiakban a fotóalbumok elérhetőségi linkjét csatoljuk.

Az U10-es tornáról készült fotóalbumot IDE kattintva érhetik el.

Az U8-as tornáról készült fotóalbumot IDE kattintva érhetik el.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia