Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Történelmi év utánpótlásban
2016-12-29
 

Mindkét korosztály a magyar bajnoki meccseit hazai pályán rendezheti. Az U12-eseknél míg az előselejtezőben jegyezték az eredményeket, addig az alapszakaszban már nem. A játék és a versenyeztetés a lényeg.

Az U14-es korosztályban már mérvadóak az elért eredmények. A székelyföldi csapatok közül a két ISK már 14 meccsen vannak túl, míg a Fecslík SK 13 találkozón szerepelt.

Az első körben – november 17-20. – az ISK Csíkszereda és az ISK Gyergyószentmiklós egyforma kört futott elsőre: kétszer verték a DVTK Jegesmedvéket, ám mindannyiszor kikaptak az UTE-től és a Debreceni HK-tól. A Felcsík SK kétszer kapott ki az UTE-től, ám a két meccsből egy-egy alkalommal megfogták a Debreceni HK-t és a DVTK-t.

A második kör – december 16-18. – jobban sikerült mindenkinek, amikor az ifj. Ocskay Gábor JA A, illetve B csapatai és a Győri Nemak ETO HC látogatott Székelyföldre. Az ISK Gyergyószentmiklós és a Felcsík SK mindkétszer legyőzte a győri alakulatot, illetve a székesfehérváriak második számú alakulatát, ám vereséget könyvelhettek el az A csapattól. Az ISK Csíkszereda is hasonló kört futott azzal a különbséggel, hogy kisebb bravúrt végrehajtva az első mérkőzésen hosszabbítás után két vállra fektették az ifj. Ocskay Gábor JA A csapatát.

A székelyföldi csapatok egymás elleni eredményei vegyesek. A Felcsík SK 4–2-re nyert a Gyergyósentmiklósi ISK vendégeként, míg az ISK Csíkszereda vendégeként büntetőkkel kikaptak. A csíki alakulat viszont a hazai pálya ellenére vereséget szenvedett a Gyergyószentmiklósi ISK-tól.

Jelenleg az ISK Csíkszereda negyedik helyen áll 22 ponttal, az ISK Gyergyószentmiklós a hatodik 20 ponttal, míg a Felcsík SK a hetedik 19 ponttal.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia