Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Tizenegyedik hely sok tapasztalattal
2018-04-23
 

Öt mérkőzést játszott a Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2001/2002-esekből álló csapata a csehországi Mostban, ahol Easter Cup elnevezésű nemzetközi tornára került sor.

Az Antal Előd edző által vezényelt fiatalok a csoportkörben nyitásként a lett HK AKO Rigától szenvedtek 4–0-s vereséget, majd a felvidéki Tőkereterebestől 6–3-ra kaptak ki. Másnap jöhetett a finn KalPa elleni meccs, amely 3–0-val ért véget, hogy a helyosztó meccsen átszakadjon a gát és győzelmet arassanak a házigazda Most ellen. A tornát végül a dán Herning ellen zárták, akikkel a 10. hely megszerzéséért harcoltak, de egygólos vereség lett a vége. Érdekesség, hogy a csoportkörbeli ellenfelek közül a KalPa a második, míg a Riga a harmadik helyen zárta a tornát.

– Fokozatosan vettük fel a torna tempóját, hiszen minden egyes csapat magasabban jegyzett hokikultúrából érkezett. Látszott, hogy nem vagyunk szokva ahhoz, hogy rögtön nagy iramban kell játszani. Amint sikerült belerázódni, onnantól kezdve pozitív irányba mozdultunk el. A fiúk nagyom küzdöttek, harcoltak. A legnagyobb behozni való dolgunk az a sebességbeli különbség, illetve a befejezések pontosságán kell javítani – fogalmazott Antal Előd edző.

Easter Cup, eredmények

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – HK AKO Riga 0–4

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – Tőketerebes 3–6
A SZJA gólszerzői: Benedek Gergő, Salamon Ervin, Csíszer Ádám

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – KalPa 0–3

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – Most 3–1
A SZJA gólszerzői: Kristó Csongor, Tamás Tihamér, Csíszer Ádám

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – Herning 2–3
A SZJA gólszerzői: Benedek Gábor, Gergely Péter

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia