Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Tanulságos találkozók Kassán
2017-04-14
 

A 2004-ösökből álló székely válogatott erejét Kassán mérik fel péntektől vasárnapig. A csoportkörben a székely alakulat a One Hockey Finland, a Kassai Black Wolves, illetve Eastern Penguins Selects ellen mérik össze tudásukat, két-két alkalommal.

Nyitásként a finn alakulattal játszottak a fiúk, akik ellen megilletődötten kezdtek és ez gólokban is megmutatkozott. A találkozó nagy részében kiegyenlített volt a küzdelem, bár a finnek technikai tudása nagyobb volt. A vége 4–0 lett.

A második meccsen a Kassai Black Wolves ellen ütötték le a fiúk, ám ezen a találkozón teljes mértékben kijött a felek közti tudásbeli különbség. A felvidéki alakulat 9–0-ra húzta be a meccset.

A napot értékelve Sprencz István, a csapatot kísérő edző, megjegyezte:

– A One Hockey Finnland elleni meccsre feltartott kézzel léptünk pályára. Túlságosan tiszteltük az ellenfelet. Későre hittük el, hogy van keresnivalónk. A második meccs pedig rávilágított arra, hogy miben kell fejlődjünk. A jàték minden elemében felülmúltak. Korcsolyásban vagy épp a technikai tudásban. De épp azért jöttünk, hogy tanuljunk!

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia