Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
THL-kupa döntőt rendeznek
2017-09-22
 

A Vákár Lajos Műjégpálya ad otthont a hétvégén a Jégkorong Erdély-kupa (THL) U12-es döntő tornájának. Miután az elmúlt héten lezárultak a csoportküzdelmek kiderült, hogy három Hargita és egy Brassó megyei csapat küzd a trófeáért. A Jégkorong Erdély-kupát a Hargita Megyei Jégkorong Egyesület (HMJE) szervezi Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.

Az idei évben a HMJE a sorozat részéről kuriózum, hiszen korábban nem szerveztek THL-kupát. Ebben az évben viszont a sikeres támogatásoknak köszönhetően, amelyet Csíkszereda városától kaptak az U12-es korosztály mellett, az U14-esekenek is megrendezésre kerül ez a torna. Első körben a fentebb említett U12-es korosztály lép pályára a Final-Fourban a csoportmeccseket követően. A négyes döntő találkozóira a csíkszeredai Vákár Lajos Műjégpályán kerül sor.

Csoportmeccsek eredményei

A csoport: ISK Csíkszereda I. – Olimpia-Viitorul 22–0; Olimpia-Viitorul – KirályPingvinek 5–0, KirályPingvinek - ISK Csíkszereda I. 0–5

B csoport: ISK Gyergyószentmiklós – Steaua 22–1, Steaua – Dunarea 4–0, Dunarea – ISK Gyergyószentmiklós 0–5.

C csoport: Felcsík SK – ISK Csíkszereda II. 5–0, Corona – CSS Triumf 22–3, CSS Triumf – Felcsík SK 2–12, Corona – ISK Csíkszereda II. 5–0, Felcsík SK – Corona 2–3, ISK Csíkszereda II. - CSS Triumf 0–5.

Egyenes kiesési szakasz

Elődöntők, szeptember 23.: ISK Csíkszereda – Felcsík SK (10 óra), ISK Gyergyószentmiklós – Corona (12)
Kisdöntő: az elődöntők vesztesei, szeptember 24. (11); döntő, szeptember 24. (13.).

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia