Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Szokni kell az iramot
2018-04-20
 

A csehországi Mostban pénteken elkezdődött a 2001/2002-esek számára kiírt Easter Cup nemzetközi torna, amely során a Székelyföldi Jégkorong Akadémia a lett HK AKO Rigá-val, a felvidéki Tőketerebessel (MSKM Trebisov), illetve finn KalPa-val került azonos kvartettbe, méghozzá a B jelzésűbe.

Nyitásként a lett csapat nagyobb sebességének köszönhetően magabiztos győzelmet aratott fiataljaink fölött, míg a másodikon már kezdtek éledezni. Igaz a meccs második felére, amikor sikerült felvenni a ritmust és a sebességet, de ez egy háromgólos vereségbe nyilvánult meg.

– Az első meccsen a lett csapat lekorcsolyázott minket, majd a második találkozó közepére kezdtünk mi is abban a ritmusban játszani és olyan sebességben korcsolyázni, amelyet megkövetel ez a torna. Vannak technikai lemaradásaink, de mindent igyekszünk a küzdőszellemmel kompenzálni és ezzel a felével elégedett vagyok. A fiúk mindent megtesznek és egyre jobban játszottak a nap folyamán. Ugyanezt várjuk el a torna további felében is – fogalmazott Antal Előd a csapat edzője.

A SZJA alakulata szombaton 12.15 órától a finn KalPa-val mérkőzik meg, majd ezt követően a helyosztó meccsek következnek.

Eredmények, 1. nap

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – HK AKO Riga 0–4

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – Tőketerebes 3–6
A SZJA gólszerzői: Benedek Gergő, Salamon Ervin, Csíszer Ádám.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia