Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Szezonzáró SZJA Hokimajális
2019-05-03
 

A 2018-2019-es évad végéhez érve a Székelyföldi Jégkorong Akadémia egynapos programot szervez a képzési rendszerében részt vevő szakemberek, játékosok és szülők számára. Az SZJA Hokimajális célja, hogy a fárasztó, de eredményes idényt követően egy jó hangulatú rendezvény keretében közösen elevenítsük fel a mögöttünk hagyott időszak eseményeit. Az évzáró alkalmat kínál arra is, hogy a székelyföldi jégkorongtársadalom értékes időt töltsön együtt.

Az SZJA Hokimajális 2019. május 10-én, pénteken Csíkkarcfalván, a Felcsíki Műjégpályán és környékén lesz megtartva. Az ünnepségre sok szeretettel meghívunk mindenkit, aki az elmúlt időszakban a Székelyföldi Jégkorong Akadémián hokizott, valamint szüleiket, testvéreiket és az őket felkészítő szakembereket.

Az egynapos rendezvényen csapatépítő játékok, a sportághoz kapcsolódó vetélkedők, koncertek és meglepetések várják a sportbarátokat. A nap végére remélhetőleg nemcsak az együtteseken és központokon belül alakul ki jó hangulat és összetartó közösség, de az eltérő városokból érkezők is jobban megismerik egymást.

A hokimajális egyik fénypontjaként díjátadógálára kerül sor, amelyen minden csapatból elismerésben részesülnek azok a játékosok, akik valamilyen tekintetben kitűntek, és követendő példát jelentettek a társaik számára.

A nap folyamán minden központnak lehetősége lesz arra, hogy 3-4 percben bemutassa a többieknek az általuk megalkotott himnuszt vagy szurkolói rigmust. Ezen kívül sor kerül a hokis sütemények versenyére is, amelyen minden központ bemutathatja saját kezűleg készített jégkoronghoz kapcsolódó édességeit, de lesz lövőverseny és hokikvíz is.

A nyolc központ mindegyike saját bázist kap majd a majális területén. Ezeket a sátrakat mezekkel, jellegzetes tárgyakkal tehetik még egyedibbé. Minden központ díszítésének alapja egy bemutatkozó fal lesz, ahonnan a többiek átfogó képet kaphatnak róluk, jégkoronghoz való viszonyukról, csapataikról, gyereklétszámukról, történelmükről.

Mivel egy olyan családi eseményt képzeltünk el, ahol a szülők és a gyerekek közösen játszanak, versenyeznek, vagy éppen szurkolnak egymásnak, ezért szeretnénk, ha jégkorongozóinkat a családjuk is elkísérné. A rendezvény szervezését és sikeresebb lebonyolítását segítené, ha előzetesen tudnánk, hogy hány gyerek és szülő részvételével számolhatunk. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy részvételi szándékát május 6-ig jelezze a csapata edzőjénél.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia