Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Számokban az SZJA-szezon
2020-04-05
 

A kialakult járványhelyzet miatt más sportszervezetekhez hasonlóan sajnos a Székelyföldi Jégkorong Akadémia számára is a tervezettnél lényegesen hamarabb véget ért a 2019-2020-as szezon. Mi ezzel együtt a pohár teli részére szeretnénk koncentrálni, és röviden felidézni, hogy ebben a csonka idényben is milyen sok mindenre jutott idő és energia. Olyan számokat gyűjtöttünk össze, amelyek megmutatják, hogy mennyi munka, mennyi edzés, mennyi siker fért bele az elmúlt szezonba.

811 gyerek sportolt a Székelyföldi Jégkorong Akadémián az U8-astól az U18-as korosztályig.

1 új jégpálya nyitotta meg kapuit Székelyföldön, mégpedig Székelyudvarhelyen kezdődött új fejezet ezáltal a jégkorongéletben.

2618 külsős, nem Székelyföldi Jégkorong Akadémiához tartozó látogatója volt az orvosi és metodikai központ wellness részlegének.

1576 külsős vendége volt a fitnesz termünknek.

3 csoportos edzésformát indítottunk el a látogatóink számára a fitnesz teremben. Ide tartozik a funkcionális tréning, spinning és a jóga.

54 cikkben számoltunk be a Székelföldi Jégkorong Akadémia körüli történésekről.

265 bejegyzésben tájékoztattuk a székely hoki kedvelőit az utánpótlással kapcsolatos legizgalmasabb eseményekről.

Kárpát-medencei Magyar Liga (KML)

206 mérkőzést játszottak az együttesek az idén útjára indított Kárpát-medencei Magyar Liga keretein belül. A versenysorozat az U12-es és U14-es korosztályok számára nyújtott találkozási és fejlődési lehetőséget. A Székelyföldi Jégkorong Akadémia kezdeményezésére a Magyar Jégkorong Szövetséggel együttműködve indult el a liga, melynek célja az volt, hogy a székely játékosok kevesebb utazás és iskolai hiányzás mellett ugyanannyi meccset játszhassanak magyar csapatok ellen.

23 magyarországi csapat vendégeskedett a Kárpát-medencei Magyar Liga 7 tornáján. Mellettük rendszeres résztvevő volt a Brassó, és több alkalommal jelen volt például a Triumf București is.

14 érmet szereztek a Székelyföldi Jégkorong Akadémia csapatai a KML A és B csoportjaiban a két korosztályban együttvéve.

118 egyéni díjat osztottunk ki a Kárpát-medencei Magyar Liga idei szezonjában. Ide tartoznak a csapatok legjobbjai, a torna legjobb kapusai, hátvédjei és csatárai, valamint az egyéni ügyességi versenyek győztesei.

6 székelyföldi jégpályán bonyolítottuk a KML küzdelmeit. Volt torna a Vákár Lajos Műjégpályán, a Molnár Lajoson, Felcsíkon, Gyergyószentmiklóson, Kézdivásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön is.

Magyar bajnokság

70 magyar bajnoki mérkőzésen léptek jégre a Székelyföldi Jégkorong Akadémia csapatai. Az idei szezonban az U18-as és U16-os korosztályban összesen három csapattal vettünk részt.

345 gólt szerezett a kvalifikációt követően a 3 SZJA-s csapat a magyar bajnokságban.

Sapientia U23

44 mérkőzést küzdött végig a Sapientia U23 a román és a nemzetközi egyetemista bajnokságban összesen.

Megközelítőleg 14 000 kilométert utazottak érintve Románián kívül Magyarországot, Szlovákiát és Csehországot.

110 botot használtak el az egyetemista játékosok.

300 korong és 90 tekercs szigetelő szalag fogyott el a sapis edzések és meccsek során.

Közel 1000 alkalommal élezte az egyetemista fiúk korcsolyáját és 300 alkalommal mosott rájuk Császár Róbert felszerelésmenedzser.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia