Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Sikeres toborzó Székelyudvarhelyen
2017-10-04
 

Lejárt a XXV. Székelyudvarhelyi Nemzetközi kiállítás és vásár Székelyudvarhelyen, amelyen jelen volt a Székelyföldi Jégkorong Akadémia is és toborzó akciót szervezett. A csütörtöktől vasárnapig zajló rendezvény a megszokott jó hangulatban zajlott, amelyen nemcsak a gyermekek, hanem a szülők is kipróbálhatták magukat, igaz szárazon.

– Hasznosnak ítélem meg a toborzó akciót, hiszen a csütörtöki, első napot, leszámítva, rengetegen érdeklődtek és jöttek kipróbálni magukat a különböző játékokba. A gyerekek mellett a szülők is aktívan részt vettek ezekben, így igazán jó hangulat alakulat ki. Számos pozitív visszajelzést kaptunk már szóban és tettekben is. Mondhatni egész kiskortól vannak jelentkezőink, akik szeretnének jégkorongozni és már olyanok is vannak akik a hétvégi akciót követően bekapcsolódtak az edzésekbe is – fogalmazott Bán-Széll István.Az elkövetkezendő időben ilyen toborzó akcióra nem fog sor kerülni, de Bán-Széll István megjegyezte, hogy a következő nagyobb akció arról fog szólni, hogy igyekeznek felkeresni a székelyudvarhelyi napköziket, illetve előkészítő- és első osztályosokat. Napköziről napközire, illetve iskoláról-iskolára járva fogják bemutatni a jégkorongot. Felszereléseket visznek majd bemutatókra, illetve itt is foglalkozásokat fognak tartani.

A tréner továbbá megjegyezte, hogy míg a székelyudvarhelyi jégpálya nem indul be, addig Csíkszeredába a tavaly megépített és átadott Molnár Lajos sátortetős műjégpályára fognak járni tréningekre.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia