Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Rajt a magyar bajnokságban
2017-09-15
 

Hosszú tét nélküli meccs időszakot követően elkezdődik a 2017/2018-as magyar bajnoki idény. Székelyföldet az ISK Csíkszereda, a Felcsík SK, a Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2003, illetve az ISK Lendület Gyergyószentmiklós képviseli.

Az U12-es és az U14-es korosztályokban az ISK Csíkszereda, a Felcsík SK, illetve az ISK Lendület Gyergyószentmiklós szerepel, az U16-os kiírásban az ISK Csíkszereda és a SZJA 2003, míg az U18-as pontvadászatban az ISK Csíkszereda. Az alábbiakban röviden bemutatjuk a kiírásokat.

U12-es bajnokság

Az U12-es bajnokságban három – ISK Csíkszereda, Felcsík SK, ISK Lendület Gyergyószentmiklós – székelyföldi alakulat fog pályára lépni, egyaránt az A csoportban. A versenykiírás annyiban változott, hogy ebben az évben a hazai csapatok kiszállásokra is kell utazzanak majd.

A bajnoki rajt a csapatok esetében október első hétvégéjén lesz, amikor a Vasas SC látogat Székelyföldre.

A bajnokság menetrendjét ITT, míg a versenykiírást ITT nézhetik meg.

U14-es bajnokság

Ezen korosztályban szintén a három fentebb említett székelyföldi csapat lesz érdekelt, akik már a hétvégén elkezdik a kvalifikációs sorozatot.

Az ISK Csíkszereda az A1-es csoportba kapott beosztást és vasárnaptól jövő szombatig letudja ezen kört. Az ISK sorrendben az UTE B-vel, az ifj. Ocskay Gábor JA B-vel, az ifj Ocskay Gábor JA A-val, a Goodwill Pharma Szegedi Vízművel, a KMH Knightsal, illetve a Pesterzsébeti HC-val kell megküzdjön.

Az A2-es kvalifikációs csoportba kapott beosztást a Felcsík SK, illetve az ISK Lendület Gyergyószentmiklós. A két alakulat szintén vasárnap kezdi meg a hosszú hetet, amely során a Győri NEMAK-DANA ETO HC-val, az UTE-vel, Gepárd A-val, a Gepárd B-vel, illetve a Dunaújvárosi Acélbikákkal kell megküzdjenek. Az egymás elleni mérkőzésre szeptember 24-én kerül sor Csíkkarcfalván.

A menetrendet ITT, míg a versenykiírást ITT találhatják meg.

U16-os korosztály

Az U16-os bajnokságban két alakulat lesz érdekelt az ISK Csíkszereda, illetve a SZJA 2003 révén. Előbbiek az A csoportba, míg utóbbiak a B csoportba kaptak besorolást.

Az ISK Csíkszereda jövő héten kezdi meg a menetelését. Szeptember 19-én Győrbe, szeptember 20-án Pesterzsébetre, szeptember 21-én Székesfehérvárra, szeptember 22-én Debrecenbe, míg szeptember 24-én Miskolcra látogatnak.

A SZJA 2003-as csapat 20-án Dunaújvárossal, 21-én a Vasassal, 22-én a Ferencvárossal, 23-án a Szegeddel, míg 24-én a KMH-val mérkőznek meg.

A bajnokság menetrendjét ITT, míg a versenykiírást ITT találják meg.

U18-as bajnokság

Ebben a korosztályban csak az ISK Csíkszereda lesz érdekelt, amely jövő hétfőn kezdi meg a küzdelmeket. Az első kiszálláson négy meccsük lesz, amely során szeptember 18-án a Gepárdok, 19-én a KMH, 20-án a Pesterzsébeti HC, míg 21-én az Újpest vendégei lesznek.

A menetrendet ITT, míg a versenykiírást ITT találhatják.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia