Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Portyázó székelyföldi csapatok
2018-01-08
 

Négy korosztályban vitézkednek a székelyföldi csapatok a magyar korosztályos bajnokságokban, amely közül háromban meccseket rendeznek a héten. Igencsak zsúfolt napok elé néznek az ifik.

A Györgypál Tamás edzette ISK Csíkszereda U18-as csapata utolsó három mérkőzését játssza a magyar korosztályos bajnokság alapszakaszában. A Debreceni HK-val kétszer mérkőznek meg, akik közvetlen riválisok és a harmadik hely a tét. A túrát a Vasas SC otthonában zárják. Az alapszakaszt követően a középszakasz következik.

U18-as korosztály, alapszakasz
Kedd, január 9.: Debreceni HK – ISK Csíkszereda (19).
Szerda, január 10.: Debreceni HK – ISK Csíkszereda (16).
Csütörtök, január 11.: Vasas SC – ISK Csíkszereda.

Az U16-os magyar bajnokság a középszakaszához érkezett, amelyben két székelyföldi alakulat is szerepel. Az A csoportban a Gál Sándor által irányított ISK Csíkszereda a középszakaszbeli második túrájára készül vasárnaptól. Sorozatban négy meccset játszanak. Jelenleg a negyedik helyen álnak öt meccs után.

A középszakasz B csoportjában az Antal István által dirigált Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2003-as csapata szerdán kezdi a középszakaszt. Szerdától vasárnapig öt meccsük lesz a fiataloknak.

U16-os korosztály, középszakasz, A csoport
Vasárnap, január 14.: MAC Budapest A – ISK Csíkszereda (18.10).
Január 15.: Pesterzsébeti HC – ISK Csíkszereda.
Január 16.: Győri Nemak-Dana ETO HC – ISK Csíkszereda.
Január 17.: Újpest – ISK Csíkszereda.

U16-os korosztály, középszakasz, B csoport
Szerda, január 10.: KMH Budapest – SZJA 2003 (19.15).
Csütörtök, január 11.: MAC Budapest B – SZJA 2003 (20).
Péntek, január 12.: Egerszegi Titánok – SZJA 2003 (19).
Szombat, január 13.: Vasas SC – SZJA 2003 (19.30).
Vasárnap, január 14.: ifj. Ocskay Gábor JA B – SZJA 2003 (12.15).

Az U14-es korosztályban szintén két székelyföldi alakulat – ISK Csíkszereda, ISK Gyergyószentmiklós – verseng, akik még várnak idei első meccseikre. Február első napjaiban kell jégre lépjenek, amikor a Debreceni HK-t, illetve a DVTK Jegesmedvéket látják vendégül egy-egy páros meccsre.

Az U12-es korosztályban – nem jegyeznek eredményeket – az ISK Csíkszereda a mai naptól első magyarországi kiruccanásán van és sorrendben a Győrrel, az ifj. Ocskay Gábor JA-val, Dunaújvárossal, a MAC Budapesttel és a DVTK Jegesmedvékkel játszanak. Hétvégére pedig érkezik Székelyföldi útjára az Újpest, amely sorrendben a Felcsík SK-val, az ISK Gyergyószentmiklóssal, illetve az ISK Csíkszeredával küzd meg.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia