Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Összegyűjtöttünk minden fontos információt a világkupáról
2023-04-07
 

Április 14-19. között Csíkkarcfalván, a Felcsíki Műjégpályán zajlik az Egyetemi Jégkorong Világkupa, amelyhez hasonló jégkorongos eseményre nem volt példa a régióban. A hatnapos tornára olyan hokis nagyhatalmak egyetemi válogatottjai érkeznek, mint Kanada, az Amerikai Egyesült Államok, Svédország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország. Természetesen a résztvevők között lesz a házigazda Románia is. Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni minden információt, ami hasznos lehet az érdeklődők számára.

Az Egyetemi Jégkorong Világkupán április 14-19. között nyolc csapat főszereplésével összesen húsz mérkőzés zajlik le, ami napi 4 összecsapást jelent. A találkozók minden nap 9.30-kor, 13 órakor, 16.30-kor, illetve 20 órakor kezdődnek.


Jegyvásárlás


A résztvevők két csoportba sorolva vágnak neki a nemzetközi torna küzdelmeinek. Az A jelű négyesbe az Amerikai Egyesült Államok, Szlovákia, Magyarország és Svédország került, míg a B-ben Kanada, Csehország, Lengyelország és Románia találkozik egymással. A csoportok első két helyezettje jut az elődöntőbe, a harmadik, negyedik helyezettek pedig az alsóházi helyosztókon folytatják.

A csoportkört követően egy szünnapot iktattunk a programba, majd az elődöntők következnek az alsó és a felső ágon egyaránt. Az alsó ágra került csapatok számára az 5. hely lesz a tét, míg a felső ágon a végső győzelemért mérik össze erejüket a válogatottak. A sorrend tehát a torna utolsó napján alakul ki.

Az Egyetemi Jégkorong Világkupa mérkőzéseire online lehet jegyet váltani a bilete.ro felületén.

Fel szeretnénk hívni minden érdeklődő figyelmét, hogy a helyszínen csak abban az esetben nyit ki a jegypénztár, hogyha az interneten keresztül nem kelt el minden jegy. Ezért javasoljuk, hogy lehetőség szerint mindenki online váltson belépőt.

Minden mérkőzésre elérhető gyerek és felnőtt jegy is. Előbbi 130 cm-es magasság alatt érvényes. Ugyanakkor kialakítottunk különböző bérleteket is, amelyekkel kedvezményes áron lehet megtekinteni a meccseket. Napijegy és teljes, 20 meccsre érvényes belépő is váltható.

Jegyárak:

Egy mérkőzésre szóló jegy:

Felnőtt: 25 RON

Gyerek: 15 RON

Napi jegy (a játéknap 4 mérkőzésére):

Felnőtt: 50 RON

Gyerek: 30 RON

Teljes bérlet (a torna 20 mérkőzésére): 250 RON

A torna ideje alatt a jégpálya parkolójának egy részét különböző kiszolgálóegységek foglalják el, ezért csak a szervezők, illetve a csapatokhoz tartozó járművek, valamint az ott lakók hajthatnak be autóval a Felcsíki Műjégpálya parkolójába. A nézők az erre kijelölt helyeken parkolhatnak a pálya közelében, Karcfalva központjában, illetve a vártemplom környékén.

A torna helyszínét igyekszünk úgy berendezni, hogy az egész család jól érezhesse magát, a mérkőzések közötti időszakban is legyen lehetőségük étkezésre, kikapcsolódásra, baráti beszélgetésekre.

A tornával kapcsolatos friss információkat a Székelyföldi Jégkorong Akadémia közösségi média felületein érhetik el.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!


Jegyvásárlás


Az Egyetemi Jégkorong Világkupa programja:

Április. 14., péntek:

09:30 Csehország - Lengyelország

13:00 Magyarország - Szlovákia

16:30 Amerikai Egyesült Államok – Svédország

20:00 Nyitóünnepség

20:15 Románia - Kanada

Április. 15., szombat:

09:30 Szlovákia - Svédország

13:00 Lengyelország - Kanada

16:30 Amerikai Egyesült Államok - Magyarország

20:00 Románia - Csehország

Április. 16., vasárnap:

09:30 Magyarország - Svédország

13:00 Kanada - Csehország

16:30 Románia - Lengyelország

20:00 Amerikai Egyesült Államok - Szlovákia

Április. 17., hétfő:

Pihenőnap

Április. 18., kedd:

09:30 Alsóházi elődöntő 1.

13:00 Alsóházi elődöntő 2.

16:30 Elődöntő 1.

20:00 Elődöntő 2.

Április. 19., szerda:

09:30 Mérkőzés a hetedik helyért

13:00 Mérkőzés az ötödik helyért

16:30 Bronzmérkőzés

20:00 Döntő


Jegyvásárlás


 

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia