Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Oktatnak a pályán és azon kívül
2016-12-31
 

Ezen fejlesztőtáborok helyszíne rendre az akadémia központja Csíkkarcfalva volt, ahol U12-es, U14-es, illetve kapus táborok kerültek megszervezésre. Az ifjú hokis palánták nevelése mellett, a hangsúly a szakma továbbképzésén is volt.

Az U12-es, illetve az U14-es összetartásokért, Del Pedrick, az akadémia technikai igazgatója volt a felelős, míg a kapustáborokért Sam Liebkind kapus mentoredző.

Az összetartásokon az akadémia rendszerébe tartozó összes központ, illetve alközpont képviseltette magát. Az U12-eseknél közel 130, míg az U14-eseknél közel 100 sportoló és edző vette ki részét a közös edzésekből. Az összetartásokon úgy az edzők, mint a sportolók olyan új szemléletekkel gazdagodtak, amelyek a fejlődésüket szolgálják. A jégedzések mellett szárazon is készültek, de nem maradhattak el az elméleti órák sem.

A Sam Liebkind által vezetett kapustáborokban a legkisebbektől a felnőtt kapusokig jelentek meg sportolók. A neves kapusedző, akinek saját kapusiskolája van, a meglevő alapokra építkezett és formabontó módszereivel igyekszik nevelni a kapusokat odafigyelve az egyének erősségeire, illetve hiányosságaira.

Az összetartások a következő évben is folytatódni fognak, amelyek kimondott célja, hogy a közeljövőben a Székelyföldi Jégkorong Akadémia a rendszerbe tartozó székelyföldi válogatottat csináljon és azt versenyeztesse.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia