Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Norvégiába készülnek
2017-04-23
 

Öt csapat részvételével rendezik április 28-30. között a norvégiai Skienben az U16-os korosztály számára kiírt Telemark Trophyt, amelyen ott lesz a Székely válogatott is. A székelyföldi csapat mellett a házigazda Skien Hockey, a német Rosenheim, illetve két finn alakulat az Espoo Blues és a TPS Turku kapott meghívást.

A székely válogatottba a magyar bajnokságban a negyedik helyen záró, míg a román bajnokságot megnyerő Csíkszeredai ISK-tól, illetve a román bajnoki bronzérmes Gyergyószentmiklósi ISK-ból kerültek be játékosok.

Az alábbiakban az utazó keret névsorát, illetve a torna menetrendjét olvashatják. Utóbbiról annyit kell tudni, hogy mindenki fog játszani mindenkivel, majd a legjobb három automatikusan az eldöntőbe kerül. Az utolsó két helyezett pedig újfent összeméri erejét a fennmaradt elődöntőt érő helyért. Innentől kezdve a sportberkekben megszokott módon megy a harc az érmekért és egyben a végső helyezésekért.

Az utazó keret
Kapusok: Demeter Arnold, Zsigmond Csongor.
Hátvédek: Kovács Péter, László Hunor, Nagy-Galaczi Géza, Karda Előd Márton, Lőrincz Szabolcs, András Csongor, Kristó Csongor, Benedek Gábor.
Csatárok: Silló Huba, György Szilárd, Antal László, Benedek Gergő, Márton István, Gáll Áron, Salamon Ervin, Kurkó Botond, Antal Ervin, Csíszer Ádám, Tamás Tihamér, Benedek Tamás.
Vezetőedző: Györgypál Tamás.

A torna műsora
Április 28., péntek: Székely válogatott – Skien Hockey (14); Rosenheim – Székely válogatott (17.15).
Április 29., szombat: Székely válogatott – Espoo Blues (10); TPS Turku – Székely válogatott (16).
Április 30., vasárnap: helyosztók.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia