Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Nincs megállás az U14-es csapatnál
2018-10-25
 

Két héttel ezelőtt játszotta első mérkőzéseit a magyar bajnokságban az U14-es együttesünk. Egy hétre rá összetartáson vettek részt sportolóink a Felcsíki Műjégpályán, hogy egységesebb közösséget alkossanak a szezon során. A most következő hétvégén pedig ismét anyaországi ellenfelekkel mérkőznek meg hazai környezetben.

A bajnokság első és második fordulójában a Ferencváros, valamint a Dunaújvárosi Acélbikák vendégszerepelt Karcfalván. A mérkőzések vereséggel zárultak ugyan, de utóbbi összecsapáson végig sikerült lépést tartani az ellenféllel és jobb teljesítményt nyújtani, mint a debütálás alkalmával.

A csapatot felkészítő szakemberek, Del Pedrick és Kertész Zoltán a Ferencváros elleni mérkőzés kapcsán még csalódottak voltak, azonban a Dunaújvárossal lejátszott gólzáporos meccsen már egyértelműen látták, hogy fejlődési pályára állt a csapat. Kertész szerint az ott elért 7-10 egy kulcseredmény, mert jól látszik, hogy a játék egyes elemeiben sikerült kiemelkedően teljesíteni, míg más tekintetben csak egy átlagos szintet hoztak a fiúk. Vagyis egyértelművé vált, hogy a csapat képes felvenni a versenyt a legjobb gárdákkal is, ahogy az is, hogy egy nagy ívű, de időigényes projektnek csak első méterein vannak az U14-esek.

A következő ellenfelek játékerejét a találkozók kezdetéig nehéz megítélni. Ebben a tekintetben az A csoport tabellája ad némi támpontot. A szombati ellenfél, az Ifj. Ocskay Gábor JA lesz, amely a többi korosztályt ismerve, valamint látva a rangsorban elfoglalt második helyét, nehéz ellenfélnek ígérkezik.

Vasárnap a táblázat második felében álló Óbudai Hockey Academy együttese érkezik Karcfalvára.

Az SZJA 2005 – Ifj. Ocskay Gábor JA összecsapás szombaton 16 órakor kezdődik, míg az Óbuda ellen vasárnap 10-kor lépnek pályára az U14-esek.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia