Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Nemzetközi tornák a hétvégén
2017-11-30
 

Gyermekzsivajtól lesz hangos a gyergyószentmiklósi, illetve a csíkkarcfalvi műjégpálya a hétvégén, hiszen mindkét helyszínen nemzetközi tornát szerveznek, ahol az U8-as és az U10-es korosztályok lépnek jégre. A szervezők úgy alakították ki a programot, hogy a két helyszínen ne ütközzenek a meccsek. 


Szent Miklós-kupa, Gyergyószentmiklós

A két napos torna keretében nem kevesebb, mint 44 alakulat fog jégre lépni. Az U8-as korosztályban a Brassói Corona, az ISK Csíkszereda, a Felcsík SK 3-3, az ISK Gyergyószentmiklós kettő, míg a VSK Gyergyószentmiklós, a Győri Nemac ETO HC, a Galaci Dunarea, a HC Triumf, a Steaua Rangers, illetve a Királypingvinek-Kézdi KSE egy-egy alakulattal.

Az U10-es korcsoportban az ISK Gyergyószentmiklós és a Felcsík SK három-három, az ISK Csíkszereda, a Győri Nemac ETO HC, a Királypingvinek, a Gladiators Galac, a Debreceni HC, illetve a HC Olimpia Viitorul két-két, a Jászberényi Fókák, a Miskolci DVTK, a Triumf Bukarest, a Brassói Corona, a HC Tigers Braila, a Galaci Dunarea, a Steaua Rangers, a Marosvásárhelyi VSK és a Székelyudvarhelyi HC egy-egy csapattal vesz részt.

Szombaton reggel 9 órától kezdődnek a meccsek három pályán és 17.08 órakor zárulnak, míg másnap ugyancsak 9 órától rajtolnak. A díjátadás vasárnap 16.30 órától veszi kezdetét.

Felcsíki Nemzetközi Jégkorong Torna

Csíkkarcfalván szombat 9.15 órai szintén három pályán kezdődnek a küzdelmek az U8-as korosztályok számára. Itt a Felcsík SK, az ISK Csíkszereda, a Brassói Corona három-három, az ISK Gyergyószentmiklós két, míg a Galaci Dunarea, a Győri Nemac ETO HC, a Királypingvinek, a Steaua Rangers és a Bukaresti Triumf egy-egy csapattal áll fel a jégre. Az ünnepélyes díjátadóra 16 órától kerül sor.

Másnap, vasárnap, 27 csapat részvételével az U10-es alakulatok is pályára lépnek. Itt a Felcsík SK, az ISK Gyergyószentmiklós három-három, az ISK Csíkszereda, a Debrecen, a Királypingvinek, a Galaci Gladiators, az Olimpia Viitorul Ploiesti, a Győri Nemac ETO HC két-két, míg a Jászberény, a Bukaresti Triumf, a Miskolci DVTK, a Székelyudvarhelyi Küköllő, a Galaci Dunarea, a Brassói Corona, a Vásárhelyi Csukák, a Tigers Braila és a Steaua Rangers egy-egy csapattal lép jégre.

A találkozó 9 órakor kezdődnek, míg a díjátadóra 17.40-kor kerül sor.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia