Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Nagyobb bizalommal kell játszani
2018-04-13
 

Megérkezett Fehéroroszországba és máris letudott két meccset a Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2004-es csapata az öt csapatot felvonultató Junior Challenge Victory Cup elnevezésű tornán, Mahiljovban.

A SZJA csapata kezdésként a lett Broceni ellen vette fel a harcot, ahol egy kiegyenlített küzdelemben végül egygólos vereséget szenvedtek. A második meccsen a házigazda Mahiljov I-es számú csapata volt az ellenfél, ahol ugyan keményen küzdöttek a fiúk, de végül háromgólos különbséggel kikaptak.

Az első meccsen Olaru Alex, míg a másodikon Kernászt Mátét választották a legjobb játékosnak. A fiatalok szombaton újabb két meccset tudnak le a lett Zemagle, illetve a házigazda Mahiljov második számú csapata ellen.

– Az első meccsünk közel 90 perces késéssel kezdődött, amelyen viszont jól játszottunk. Megvoltak a lehetőségeink, de végül kikaptunk. A második meccsen küzdöttünk, de nagyon sokszor forgattuk hátra a korongot, és nem sikerül elég sokat dolgozni. Arra koncentrálunk, hogy napról napra jobbak legyünk. Minden egyes játékos nagyobb bizalommal kell játsszon és több játékra van szükség a részükről – fogalmazott Del Pedrick a SZJA technikai igazgatója.

Eredmények, 1. nap

Székelyföldi Jégkorong Akadémia – Broceni 2–3
A SZJA gólszerzői: Both Alpár és Kernászt Máté.

Mahiljov – Székelyföldi Jégkorong Akadémia 5–2
A SZJA gólszerzői: Győrgy Róbert és Bereczky Ákos.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia