Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Lehetett volna jobb is
2017-01-31
 

Csapatonként három nap alatt hat-hat meccset tudott le az U14-es magyar bajnokságban a Gyergyószentmiklósi ISK, a Felcsík SK és az ISK Csíkszereda, akik a MAC Budapestet, a Pesterzsébeti HC-t és a Ferencvárost fogadták.

Farkas Csaba, Gyergyószentmiklósi ISK
– A mérkőzéseket megelőző héten alig 12-en tudtunk készülni betegségek miatt, így a célunk az volt, hogy legalább hat pontot szerezzünk és közelebb kerüljünk az 5-8. helyekhez. A Ferencváros ellen össze is jött a hat pont már, de a Pesterzsébet ellen is közel kerülhettünk volna a további pontokhoz. A MAC elleni meccsekre már elfáradtunk.

Antal Előd, Felcsík SK
– Fárasztó hétvégén vagyunk túl, amely során a munkánkat nehezítette a betegség miatt kieső játékosok sora. Tudtuk, hogy az utolsó fordulóra három erős ellenfél érkezik, de többre számítottunk. Összességében viszont örvendünk, hogy az A csoportban szerepelhetünk.

Hozó Levente, ISK Csíkszereda
– Olyan csapatunk van, hogy bárkit legyőzhetünk, de bárkitől ki is kaphatunk. Ez a hétvége viszont katasztrofálisan sikerült, hiszen csak egy meccset nyertünk. Nem ennyit tudunk, ami pedig a legnagyobb problémánk volt, hogy nagyon hiányos kerettel tudtunk kiállni.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia