Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Közel háromszázan a Poli-Farbe Kupán
2018-11-19
 

Ismét U8-as és U10-es tornát rendeztünk Csíkkarcfalván. Azon korosztályoknak a számára, amelyek még nem vesznek részt semmilyen hivatalos versenysorozatban, a Székelyföldi Jégkorong Akadémia rendszeresen szervez bajnokságokat, amelyeken a legkisebbek is belekóstólhatnak a mérkőzések hangulatába.

Szombaton az U10-es, vasárnap az U8-as gyerekek vették birtokukba a Felcsíki Műjégpályát, ahol az SZJA különböző alközpontjaiból érkező társaikkal találkoztak, és mérték össze erejüket. Mivel ezeken a mérkőzéseken nincs eredményszámítás, felszabadult és lelkes játékot mutattak a legkisebbek.

A torna azontúl, hogy a gyerekek számára hatalmas élmény és fontos gyakorlási lehetőség, egy seregszemleként is működik, ahol időről időre látni lehet, hogyan növekszik az SZJA képzési rendszerébe bekerülő gyerekek száma. Ezúttal a két legkisebb korosztályból közel háromszázan vettek részt a bajnokságon.

A hétvégi eseményt a Székelyföldi Jégkorong Akadémia a Poli-Farbe Románia támogatásával rendezte meg. Kész Ervin, a cég kereskedelmi igazgatója szerint azok az értékek, amelyeket az SZJA megtestesít, közel állnak a vállalat filozófiájához.

„A Poli-Farbe igyekszik olyan kezdeményezések mögé állni, amelyek valamilyen módon a felnövő generáció fejlődéséért dolgoznak. Ezért rendszeresen támogatunk programokat, amelyek a gyerekeket sportra nevelik. A Székelyföldi Jégkorong Akadémia nagyon sok fiatalnak nyújt lehetőséget, hogy kipróbálja magát a hokiban, hogy hivatásos sportolóvá váljon, vagy egyszerűen mozgásgazdag életmódot folytathasson” – mesélt a cég motivációiról Kész Ervin.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia