Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Kósa Endre emléktorna másodjára
2017-03-30
 

Második alakalommal rendezik meg a Kósa Endre Emléktornát az U8-as, illetve az U10-es jégkorongozók számára. A tornát a Csíkszeredai Sportklub, a Csíkszeredai Sportiskola, illetve a Székelyföldi Jégkorong Akadémia szervezi.

A hagyományteremtő szándékkal létrehozott torna során a két korosztály ezúttal két helyszínen méri össze erejét. Az U8-as korosztály az újonnan megépített sátortetős pályán, azaz a Molnár Lajos Műjégpályán, míg az U10-esek a Vákár Lajkos Műjégpályán lépnek pályára. Mindkét helyszínen vasárnap reggel 9 órától állnak jégre a kishokisok, míg a díjátadó ünnepségre 16.30 és 17 óra között kerül sor a tervek szerint.

Résztvevő csapatok
U8-as korosztály: Felcsík SK I., II. és III., ISK Gyergyószentmiklós I., II. és III., ISK Csíkszereda I. és II., Brassói Corona I. és II., Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek I. és II., Bukaresti Triumf, Bukaresti Steaua, Olimpi Viitorul Ploiesti, Braila.

U10-es korosztály:
Felcsík SK I., II. és III., Brassói Corona I., II. és III., ISK Csíkszereda I. és II., ISK Gyergyószentmiklós I. és II., Kézdivásárhelyi Bikák-Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek közös csapata, Csíkszentimrei Sasok, Székelyudvarhely, Marosvásárhely, Bukaresti Triumf, Bukaresti Steaua.


Fotó: Hargita Népe /Archív/ Pál Zoltán

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia