Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Kézdivásárhely-kupa az új műjégpályán
2017-12-30
 

Kézdivásárhely-kupa néven új U10-es tornát hívtak életre a háromszéki városban, ahová tizennégy csapat tette át székhelyét egy napra, az újonnan átadott, nemzetközi tornák lebonyolítására is alkalmas, modern műjégpályára december 29-én.

A tornán a Felcsík SK és az ISK Gyergyószentmiklós három-három, a Brassói Corona kettő, míg a KSE Bikák, az ISK Csíkszereda, a Braila, a Steaua Rangers, a Királypingvinek, illetve a Székelyudvarhelyi Küküllő egy-egy csapattal szerepelt. Az eseményen nem jegyeztek eredményeket, a gyerekek voltak a főszereplők, akik érmeket, kupákat, illetve díszokleveleket kaptak elismerésként.

A társzervező Székelyföldi Jégkorong Akadémia (SZJA) meglepte az ifjú hokistákat, ugyanis az akadémia alá tartozó csapatok játékosai egy-egy ajándék SZJA-sapkát kaptak.A Kézdivásárhelyi Bikák edzője, Márton Sándor elmondta, hogy a szokásos Fashion-kupát is megszervezik januárban. A 2018-as már a 10. torna lesz, melyet az U8-as, illetve az U10-es korosztályok számára rendeznek. A kupa mellett további akciókra is készülnek, amelyekkel a jégkorongot szeretnék népszerűsíteni a városban. Szeretnék, hogy a Csíkszeredai Sportklub egy román bajnoki mérkőzését a kézdivásárhelyi műjégpályán játssza le a közeljövőben.

A tornáról készült képanyagot IDE kattintva érhetik el.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia