Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Karácsonyi játékot hirdetünk
2020-12-15
 

A karácsony közeledtével a Székelyföldi Jégkorong Akadémia szeretné megajándékozni fiatal sportolóit, illetve követőit. Ebből az alkalomból játékot, pályázatot indítunk, amelyen a különböző kategóriákban 6 évestől egészen 18 éves korig bárki részt vehet, aki játssza, esetleg csak szereti a jégkorongot.

A 2020-as évben sok kihívással kellett szembenézniük a sportot, a jégkorongot szerető embereknek is. Nem lehettünk ott a lelátókon, volt idő, amikor nem edzhettünk közösen, rengeteg korlátozáshoz kellett alkalmazkodnunk. A hoki iránti rajongásunk viszont ugyanúgy megmaradt, sőt, talán a hiány miatt fel is erősödött.

A mostani lehetőségekhez igazodva szeretnénk, ha kedvenc sportágunk a karácsonyi ünnepkör alkalmából virtuálisan összekapcsolna bennünket. Ezért hirdetjük meg a Hoki és karácsony névre keresztelt kampányunkat.

A pályázatot három kategóriában írjuk ki.

Az U8-U10-es korosztálytól rajzokat, az U12-U14-estől prózai szövegeket, az U16-U18-astól pedig fotókat várunk. Természetesen azokra is gondoltunk, akik nem hokiznak, az ő esetükben a felső korhatárokat határozzuk meg: a rajznál 10, a szövegírásnál 14, a fotónál 18 éves korig lehet pályázni.

Minden versenyző egy pályamunkával jelentkezhet. Szigorú tematikus megkötésünk nincsen, arra vagyunk kíváncsiak, hogy 2020 végéhez közeledve, 2020 karácsonyán milyen érzéseitek, gondolataitok vannak a jégkoronghoz kapcsolódóan. Legalább ennyire kíváncsiak vagyunk arra is, hogy ezeket az érzelmeket, gondolatokat hogyan tudjátok kreatívan összefoglalni egy rajzban, egy történetben, egy fotóban.

Az elkészült pályamunkákat elektronikusan a jatek@szja.ro e-mail címre várjuk december 20-án 22 óráig. A beküldéskor mindenképpen írjátok meg nekünk a szerző nevét, életkorát és lakhelyét is.

Természetesen minden kategóriában értékes hokis ajándékcsomagokat fogunk kiosztani, ezenkívül a legizgalmasabb történeteket, fotókat, rajzokat a Székelyföldi Jégkorong Akadémia hivatalos közösségimédia-felületein is megosztjuk.

Ragadjatok ceruzát, tollat, fényképezőgépet, és mutassátok meg nekünk, milyen volt a 2020-as évetek hokis szempontból, milyen egy hokista karácsonya, vagy azt, ami ebben az időszakban legjobban foglalkoztat benneteket a sportággal kapcsolatban!

A következő napokban további érdekes információkkal jövünk, amelyek garantáltan meghozzák a kedveteket, hogy jelentkezzetek, úgyhogy érdemes lesz követni az SZJA oldalát!

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia