Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Jól sikerült a KML első állomása
2019-09-29
 

Péntektől vasárnapig zajlott a Kárpát-medencei Magyar Liga első tornája Csíkkarcfalván és Csíkszeredában. Az új versenysorozat a Magyar Jégkorong Szövetség és a Székelyföldi Jégkorong Akadémia együttműködésében anyaországi és erdélyi csapatoknak nyújt találkozási és közös fejlődési lehetőséget. A mostani hétvégén az U12-es játékosok mérték össze az erejüket.

Három intenzív napon vannak túl a Kárpát-medencei Magyar Liga szeptemberi állomásának résztvevői. A két csoportban összesen 45 mérkőzést rendeztek. Az A csoport hat együttessel zajlott a Csíkszeredai Vákár Lajos Műjégpályán, a B pedig öttel a Felcsíki Műjégpályán. Mindkét helyszínen magas színvonalú, sportszerű találkozókra került sor.

Mivel a torna elsődleges célja, hogy a játékosok minél több tapasztalatot, meccsrutint gyűjtsenek, egyre magasabb iramhoz szokjanak, ezért az A csoportban minden csapat kettéoszlott. Így a 2-2 sor külön versenyzett, de a megszerzett pontjaik összeadódtak, ez alapján alakult ki a tabellán a végső sorrend.

A B csoportban egy „alapszakaszt” követően az első két helyezett döntőzött, a 3-5. helyezettek pedig a bronzéremért csatáztak.

Tabellák:

A csoport:

 1. UTE 20 pont
 2. MAC Budapest 15 pont
 3. Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia 9 pont
 4. SZJA 2 6 pont
 5. Corona Brașov 5 pont
 6. SZJA 1 5 pont

B csoport:

 1. MAC Budapest B
 2. SZJA 3
 3. Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia
 4. SZJA 5
 5. SZJA 4

Gratulálunk minden résztvevőnek!

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia