Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Javuló játékot mutattak
2018-04-15
 

Az első napot követően két vereséget gyűjtött össze a Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2004-es csapata a fehéroroszországi Mahijlovban zajló Junior Challenge Victory Cup-on. Szombaton további két meccs volt a műsorban. Az eredeti kiírás szerint előbb a lett Zemagle ellen, majd a házigazdák második számú csapata ellen kellett volna jégre lépni, de végül a torna négycsapatosra olvadt a Mahiljov II. kiszállásával.

A Zemagle ellen első meccs természetesen megvolt, amelyen ötgólos vereséget szenvedett a székelyföldi alakulat. Ezután következett az elődöntő, ahol a SZJA újfent a Zemagle ellen mérhette össze tudását és ezen már egy jóval keményebb ütközetre késztették a lett csapatot, de a győzelem nem jött össze.

– A 6–1-es első meccses vereség ellenére úgy látom, hogy egy sokkal versenyképesebb szellemben felálló csapatot láttam. Az elődöntőben szemmel láthatóan tanultunk a hibáinkból. Bebizonyítottuk, hogy tudunk fejlődni meccsről-meccsre és nem utolsó sorban, hogy tudunk magasabb színvonalon is hokizni – jegyezte meg Del Pedrick a SZJA technikai igazgatója.

Eredmények, 2. nap

Csoportkör: Székelyföldi Jégkorong Akadémia – Zemagle 1–6.
Elődöntő: Székelyföldi Jégkorong Akadémia – Zemagle 2–4.

A SZJA góljait Both Alpár (2) és György Róbert szerezték, míg az első meccsen a találkozó legjobbjának Barabás Benjamint, majd a másodikon Both Alpárt választották.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia