Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Három érmet gyűjtöttek az SZJA-s csapatok
2019-12-08
 

Péntektől vasárnapig zajlott a 2019-es év utolsó tornája a Kárpát-medencei Magyar Ligában. Ezúttal az U14-eseké volt a főszerep. Az A csoport küzdelmei Csíkszerdában, a Vákár Lajos Műjégpályán, a B csoport meccsei pedig Sepsiszentgyörgyön zajlottak. Előbbi helyszínen hat, utóbbin négy együttes versenyzett.

A Kárpát-medencei Magyar Liga egyik célkitűzése éppen az, hogy sok jégidőt és változatos ellenfeleket biztosítson a résztvevők számára. Ez az elvárás maradéktalanul teljesült a decemberi állomás alkalmával is, hiszen Sepsiszentgyörgyön a Galați és a jászberényi Lehel HC mellett két székelyföldi csapat volt, míg Csíkban az SZJA-s csapatok a MAC Budapest két együttesével, a DVTK-val, illetve a Brassói Coronával találkoztak.

Úgy az A, mint a B csoportban a játékosok három nap leforgása alatt 5 mérkőzést játszottak le. Minden összecsapás futó órával 3x20 percig tartott.

A Székelyföldi Jégkorong Akadémia csapatai két bronz- és egy ezüstéremet szereztek. A B csoportban az SZJA Kék végzett a második, az SZJA Zöld pedig a harmadik helyen, míg az A csoportban az SZJA Piros állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Tabellák:

A csoport

  1.      MAC Budapest A
  2.      Brassói Corona
  3.      SZJA Piros
  4.      MAC Budapest B
  5.      DVTK
  6.      SZJA Fehér

B csoport:

  1.      Galați
  2.      SZJA Kék
  3.      SZJA Zöld
  4.      Lehel HC
 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia