Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Glen Williamson a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál
2019-10-22
 

Hatalmas előrelépést jelent az SZJA számára, hogy csatlakozik szakmai stábunkhoz Glen Williamson. A kanadai szakember több okból is tökéletesen illeszkedik a Székelyföldi Jégkorong Akadémia terveibe. Williamson úgy a tengerentúlon, mint Európában számos helyen megfordult karrierje során. Hat éven keresztül a magyar utánpótlás-válogatott program vezetőjeként dolgozott, ami alatt az U18-as és U20-as korosztályban összesen 6 világbajnoki aranyérmet szereztek a csapatai.

Glen Williamson tehát kivételes szakmai ismeretekkel rendelkezik, járatos a kelet-közép-európai hokikultúrában, és azt is bizonyította már, hogy eredményesen gyakorlatba tudja ültetni az általa felhalmozott tudást.

A Magyarországon Séra Miklós-díjjal kitüntetett szakember a Székelyföldi Jégkorong Akadémia rendszerének, fejlesztési programjának felépítésén és megerősítésén fog dolgozni. Korábbi eredményei, kapcsolatrendszere, szakmai tapasztalata mind-mind arra engednek következtetni, hogy érkezésével új időszámítás kezdődik a Székelyföldi Jégkorong Akadémia életében.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia