Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Fel van adva a lecke
2017-04-16
 

Két mérkőzést játszott Kassán a 2004-esekből álló székely válogatott a torna utolsó napján. Ezúttal a kassai Black Wolves, illetve az eperjesi Eastern Penguins ellen léptek pályára a fiatalok.

A tornát fölényesen és magabiztosan nyerő kassai csapat, akárcsak az első meccsen, ezúttal is átrobogott a válogatotton és 11–2-ig meg sem álltak. A fiúk viszont a második meccsre már összeszedték magukat, a védekezés sokkal jobban összeállt, ám a gólszerzéssel továbbra is hadban álltak, így 2–0-ás vereség lett a vége.

Ennek fényében a fiúk mind a hat meccsüket elveszítették így volt miről értékelnie a csapatot elkísérő Sprencz Istvánnak:

– Az első találkozó egy óriási káosz volt és nagy hiányosságokra mutatott rá a játék. Ellenben a második meccsre összeállít a védekezésünk, de továbbra sem ment a gólszerzés, így ezúttal is kikaptunk. Hasznosnak mondhatom a tornát és célját elérte. Világosan kijött, hogy korcsolyázásban, illetve fizikálisan nagyon le vagyunk maradva ellenfeleinktől. A lecke fel van adva. A játékosok továbbá láthatták, hogy ha jégkorongozókká akarnak válni, akkor hová kell fejlődni.

Eredmény, 3. nap
Szekler Select – Kassai Black Wolves 2–11
Gól: Kovács Előd (mindkettőt)

Szekler Select – Eperjesi Eastern Penguins 0–2

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia