Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Farkas Tamás a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál
2021-07-08
 

A magyar válogatott mellett dolgozó szakemberrel erősítjük meg stábunkat. A kapusok felkészítéséért és a kapusedzők továbbképzéséért a következőkben egy rendkívül tapasztalt anyaországi mentor fog felelni.

Farkas Tamás előbb a dunaújvárosi, majd a székesfehérvári utánpótlásban dolgozott, időközben szerepet vállalt korosztályos válogatottaknál is. Ezt követően a DVTK Jegesmedvék felnőtt és utánpótláskorú kapusait fejlesztette. A profi gárdával MOL Ligát és Magyar Kupát nyert, valamint részt vett a szlovák Tipsport, illetve Extraliga küzdelmeiben. Az U21-esek idei magyar bajnoki győzelmének is részese volt.

A Miskolcon töltött évei alatt a felnőtt magyar válogatott szakmai stábjához is csatlakozott. Kapusedzőként már két divízió I/A csoportos világbajnokságon vett részt. SZJA-s mentorként is folytatja a nemzeti csapatnál megkezdett munkáját.

Farkas Tamás a hét elején érkezett Székelyföldre, már tett egy gyors látogatást a jégpályákon, tegnap pedig találkozott a kapusedzőkkel. Ma reggel pedig alá is írta a szerződését.

Az SZJA-s munkával kapcsolatos várakozásairól így nyilatkozott:

"Nagy Attilával évekkel ezelőttre nyúlik vissza a kapcsolatunk, korábban is megkeresett, de most érett ez meg. Több lehetőségem is volt, azért döntöttem a Székelyföldi Jégkorong Akadémia mellett, mert az a fontos számomra, hogy itt egy olyan nyitott gondolkodású kapusedzői közösséget formáljak, ahol mindenki egyformán szívügyének tekinti a kapusok fejlesztését. A legfontosabb a fejlődés és a fejlesztés, erre pedig minden lehetőség adott a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál. Azt gondolom, hogy itt értéket lehet teremteni, és ehhez legjobb tudásommal és tapasztalatommal szeretnék hozzájárulni."

 

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia