Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Évkezdés összetartással
2017-01-09
 

Munkába álltak a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál (SZJA), ahol hétvégén Csíkkarcfalván, az év első hétvégéjén, máris összetartást szerveztek. Elsőként az U12-es korosztály sportolói, illetve edzői voltak terítéken, akik szép számban jelentek meg a felcsíki településen. Közel száz sportoló, illetve húsz edző részvételével folytatta a munkát Del Pedrick technikai igazgató.

A munka a szokásos mederben folyt, persze újabb és újabb gyakorlatok, illetve elemzések kerültek terítékre, amely során úgy a gyerekek, mint az edzők tovább tudták képezni magukat. A jeges és száraz edzések mellett, ezúttal is sor került tesztelésekre, illetve videó elemzésekre.

A résztvevő gyerekek pedig minden alkalommal szívesen vesznek részt az ilyenfajta összetartásokon. Mint ahogy fogalmaztak többen is, minden egyes alkalommal újdonságok kerülnek terítékre, továbbá minden edzés mozgalmas. Elmondásaik szerint hasznosak ezek a tréningek, kikapcsolja őket, látják, hogy melyek a hiányosságaik, illetve miben kell előrelépniük. Sokan viszont kiemelték a remek közösség erejét is, ahol már barátságok is szövődtek.

Ez nem is csoda, hiszen az összetartásokra az akadémia alá tartozó összes központ képviselve van.

A SZJA-nál minden hétvége foglalt lesz. Az előttünk álló hétvégén az U14-es korosztálynak lesz összetartása, majd jönnek a kapus képzések Sam Liebkind vezérletével. Január 14-15-én az U10-es és U12-es, majd január 20-21-én az U14-es, az U16-os, az U18-as, illetve az U20-as kapusokat várja.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia