Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Eseménydús összetartás a lányoknak
2017-11-27
 

Az idei jeges szezon első összetartását rendezték lányok számára a Székelyföldi Jégkorong Akadémián. Utoljára még tavasszal gyűltek össze a lányok, ám ezúttal szélesebb programkínálattal várták őket, amelyet Koncsag Kinga edző állított össze és vezényelt le, öt edzőtársa segítségével.

Szombaton 38 lány érkezett Csíkkarcfalvára Gyergyószentmiklósról, Felcsíkról, Csíkszeredából, Marosvásárhelyről, Székelyudvarhelyről, illetve Sepsiszentgyörgyről.A programban két jég-, illetve két szárazedzés szerepelt, továbbá csapatépítő játékok. A lányokat két csoportra osztották, így az U8-U10-esek, illetve az U12-U16-osok külön készültek. Jégen a kicsik sziget-edzéseken vettek részt, illetve ügyességi gyakorlatokon kellett helyt állniuk, a nagyok pedig különböző játékszituációkat gyakoroltak. A képlet nem változott az erőtermi szárazedzések során sem, amelyeket Carolynn Pedrick vezetett. A kisebbek itt a bemelegítés és a levezetés fontosságáról tanulhattak, míg a nagyok saját súlyuknak megfelelő gyakorlatokat végeztek.

Legnépszerűbbek a remekül felépített csapatépítő játékok voltak, amelyeken a lányok az ügyességüket tesztelhették, játékosan, de fenntartva a versenyszellemet.

A lányok legközelebb jövő év januárjában, majd márciusban találkoznak.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia