Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Érmekért harcolhatnak
2016-12-30
 

A Gál Sándor által felkészített U18-as csíki csapat eddig jó szezont tud a háta mögött, hiszen 16 mérkőzést követően a második helyen tanyázik a 11 csapatos magyar bajnokságban.
Kétszer győzték le a KMH Budapest-et, Pesterzsébeti HC-t, a Debreceni HK-t, a DVTK Jegesmedvét és a Tisza Volán SC-t, egyszer pedig a Vasast, a Győri Nemak ETO HC-t és az UTE-t. Utóbbi két csapattól viszont egy-egy vereséget is elszenvedtek, akárcsak az ifj. Ocskay Gábor JA-tól.

Az U16-os alakulat, amely felkészítéséért Györgypál Tamás rendelkezik jól szerepel eddig, bár a bravúros győzelmek mellé meglepőek is becsúsztak. Kilenc meccs után az ötödik helyet foglalják el a tízcsapatos bajnokságban.
Kétszer győzték legyőzték a Győri Nemak ETO HC-t, egyszer az ifj. Ocskay Gábor JA-t, a Vasas SC-t, a Pesterzsébeti HC-t, míg kikaptak az Egerszegi Titánok-tól, a MAC Budapest-től, az UTE-től, illetve az ifj. Ocskay Gábor JA-tól.

Mindkét alakulat a magyar pontvadászat mellett a románban is érdekelt, ahol a szakszövetség sem könnyíti meg a dolgát, hiszen rendszerint úgy lépnek pályára, hogy az autóbuszról még le sem szálltak. Ráadásul az ISK Csíkszereda U18-as csapatának zöme az U20-as pontvadászatban is helyt kell álljon.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia