Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Ellentétes meccsek napja
2017-04-19
 

A keddi két csoportmeccset követően egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el a székely válogatott a Mostban zajló nemzetközi jégkorong tornán, amelyet a 2003-as korosztálynak rendeznek.

Ennek fényében ma úgy léphettek jégre az Óbuda Hockey Academy elleni utolsó csoportmérkőzésen, hogy amennyiben nyernek a fiúk, akkor megvan a kvartett második helye. A fiatalok viszont elkönnyelműsködték a találkozót és 5–3-as fájó vereséget szenvedtek, így a harmadik helyen zártak.

Ez a helyezés azt eredményezte, hogy este az „A” kvartett harmadikjával, azaz a Czech Stars Team-al kellett farkasszemet nézzenek a fiúk. Ezen találkozóra viszont már összekapták magukat és a végsőkig hajtva pár másodperccel a lefújás előtt sikerült bevinni a győztes találatot. A székely válogatott csütörtökön 13 órától a hetedik helyért fog megküzdeni.

Az esti találkozót követően a helyszínen levő Antal István edzővel beszélgettünk:

– Még mindig a tanuló fázisnál járunk és ma azt láthattuk, hogy minden meccsre százszázalékos odaadás kell. Ez a fajta hozzáállás hiányzott az első, Óbuda elleni, meccsen, továbbá arrogánsak voltunk, aminek meg is lett az eredménye. A második összecsapásra viszont tanultunk a hibáinkból és egy sokkal jobb erőkből álló cseh csapatot sikerült legyőznünk. Őrölünk, hogy a fiúk most már láthatják: kemény munkával egy ilyen kemény tornán is eredményt lehet elérni.

Easter Cup, eredmények, 2. nap

Szekler Select – Óbuda Hockey Academy 3–5
Gól: Adorján Koppány, Antal Lehel, Márton Botond.

Szekler Select – Czech Stars Team 1–0
Gól: Kedves Tamás.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia