Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Döntő jelentőségű kiszállás
2018-10-26
 

A szezon során harmadik alkalommal indul magyarországi túrára a Székelyföldi Jégkorong Akadémia U18-as együttese. Az ISK Csíkszereda néven versenyző gárda jelenleg a középmezőnyben, a nyolcadik helyen áll. Az ötödik pozíció elérése kiemelten fontos lenne, ugyanis abban az esetben a középszakaszt kihagyva vehetnének részt a rájátszásban. A következő négy mérkőzésen értékes pontokat lehet gyűjteni ennek érdekében.

Hét mérkőzésen van már túl a Györgypál Tamás által felkészített U18-as gárda, amelynek az első két kiutazás során kiütéses győzelemben és szoros vereségben egyaránt volt része.

Az elveszített meccsek kapcsán a vezetőedző a rossz helyzetkihasználást és az időnként előforduló taktikai fegyelmezetlenséget emelte ki, amikor legelőször tért haza csapatával magyar bajnoki körútról. A mostani mérkőzéseken nagy szükség lesz a hibátlan teljesítményre, ugyanis olyan ellenfelek várnak az ISK Csíkszeredára, akik eséllyel pályáznak az első öt hely valamelyikére.

Ez a túra azért is bír különleges jelentőséggel, mert a riválisokkal rögtön két mérkőzést játszanak le. Az első helyszín Miskolc lesz, ahol a DVTK Jegesmedvék ellen kell majd két összecsapáson bizonyítaniuk jégkorongozóinknak. A hazaiak ugyan csak a tízedikek a bajnokságban, de ez részben a kevesebb lejátszott meccsüknek tudható be.

A következő hét elején, kedden és szerdán az a Debrecen lesz a vendéglátó, amely egy mérkőzéssel többet játszva 10 pontos előnyben van az ISK-val szemben. Ha sikerülne pontokat rabolni tőlük, belátható közelségbe kerülne az ötödik helyen álló ellenfél.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia