Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Csoportgyőzelem a magyar bajnokságban
2020-12-01
 

Kiválóan szerepelt a magyar bajnokság kvalifikációs körében a Székelyföldi Jégkorong Akadémia U18-as együttese. A két kiszállás alkalmával 14 mérkőzést játszottak a fiúk, 13 alkalommal győztesen hagyták el a játékteret, még hosszabbításra sem volt szükség. Az ellenfeleknek van még hátra néhány találkozójuk, de így is biztos, hogy az összegyűjtött 39 ponttal a csoport első helyén zár az SZJA.

Már az első kiutazás alkalmával is meggyőző teljesítményt nyújtott az SZJA U18. Akkor egy Győr elleni botlás még becsúszott. A múlt héten azonban kiválóan szerepelt a gárda, és még a visszavágás is összejött az egyetlen elszenvedett vereségért.

A csapatot Peter Bolin és Todor Krisztián készíti fel. Az utóbbi időben sikerült megfelelő rendszerességgel, közösen edzeni, csapatépítő napokat, mentális tréningeket tartani, ami jó hatással volt a játékra is.

Todor Krisztián a nagyszerű eredménysor mellett is a fejlődésre és a játék csiszolására fektette a hangsúlyt értékelésében.

„Sikerült minden mérkőzésünket megnyernünk, ami hatalmas pozitívum. A mutatott játékkal nem voltunk mindig maradéktalanul elégedettek a kollégámmal, de minden meccset kontrolláltunk és sikerült az akaratunkat érvényesítenünk. Új taktikai elemeket vittünk be a játékunkba, amin azért még fogunk a közeljövőben dolgozni. Úgy gondolom, hogy a társaság most érett csapattá. Hasznosak voltak a szervezett team buildingek, mentális tréningek. Ez az összeszokottság megmutatkozott a jégen is. Kényszerűségből változtatnunk kellett néhány helyen a csapatban, de jól együtt tudtunk működni minden összeállításban” – nyilatkozta a szakember.

Kitért arra is, hogy miként alakult az egyetlen párosítás, ahol pontokat veszített az SZJA.

„A Győr elleni első mérkőzésen mutatott játékunk volt talán az eddigi legjobb a szezon során. Nem tudtuk viszont értékesíteni a lehetőségeinket. A sok kimaradt helyzet pedig, ahogy a sportban lenni szokott, megbosszulta magát, és elveszítettük a mérkőzést. Most viszont sikerült gólokat lőnünk. A mutatott játék az első és a második harmadban nem volt a legjobb, de a harmadik játékrészre feljavultunk, és behúztuk a győzelmet” – összegezte a csapat teljesítményét Todor Krisztián.

A csapat folytatja a munkát, ugyanis a bajnokság következő szakaszában újabb mérkőzések várnak rájuk a liga legerősebb alakulatai ellen.


Eredmények:

Dunaújvárosi Acélbikák – SZJA 1-4

Csapatunk gólszerzői: Adorján Koppány, Both Alpár, Márton Botond és Bajkó Csongor.

PHC - SZJA 1-2

Csapatunk minkét gólját Solymosi Tamás szerezte.

OHA - SZJA 1-12

Csapatunk gólszerzői: Antal Csongor, Bajkó Csongor, Fülöp Norbert (2), Nyisztor Ákos, Márton Botond (3), Bege Péter, Adorján Koppány és Lázár Menyhért (2).

OHA - SZJA 0-16

Csapatunk gólszerzői: Bege Péter (2), Bajkó Csongor, Lázár Menyhért (2), Süket Bálint, Márton Botond (2), Both Alpár, Antal Csongor (2), Solymosi Tamás, Fülöp Norbert, Barti István Adorján, Nyisztor Ákos és Máthé Csongor.

Lehel HC – SZJA 1-4

Csapatunk gólszerzői: Antal Csongor, Fülöp Norbert, Solymosi Tamás és Kernászt Máté.

Győri Nemak ETO HC - SZJA 1-3

Csapatunk gólszerzői: Both Alpár, Antal Csongor és Máthé Csongor.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia