Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Csapatépítővel és díjátadó gálával zárjuk a szezont
2024-06-05
 

A 2023-24-es szezon jégkorongos eseményei már mind véget értek, a nyár beálltával azonban a Székelyföldi Jégkorong Akadémia még egy nagy közös ünneplést szervez a sportolók és a hokis szülők számára. Az SZJA Szezonzárón utcai hokitorna, közös főzés, meglepetés finomságok, díjátadó gála, koncert és jó hangulat várja a résztvevőket.

Mozgalmas, és egyben fárasztó idényen van túl a Székelyföldi Jégkorong Akadémia közössége beleértve a sportolókat, szakembereket és természetesen a szülőket. A versenyidőszak sikereiből és megvalósításaiból mindannyian nagyban kivették a részüket, ezért tartjuk fontosnak, hogy egy közös ünneplésre, kikapcsolódásra is alkalmat teremtsünk.

Ennek jegyében rendezzük meg június 8-án, szombaton az SZJA Szezonzárót a felcsíki bázison. Ide minden SZJA-s sportolót, szakembert, szülőt, hozzátartozót nagy-nagy szeretettel várunk. A cél csak annyi, hogy közösen ünnepeljük meg az elmúlt szezon megvalósításait, az elért sikereket.

A program reggel 9-kor kezdődik egy utcai hokitornával, amely bent, a jégpályán zajlik majd. Eközben a pálya előtti téren minden központ belakja a saját bázisául szolgáló, előre felállított sátrat, feldíszíti, személyre szabja, és kezdődhet a közös főzés.

A tervek szerint 12.30-kor közös ebédre kerül sor. Eközben a színpadon minden központ egy rövid bemutatkozó előadással jelentkezik, majd valamivel 14 óra előtt kezdetét veszi a szezonzáró gála, amelyen egy sor egyéni díj talál gazdára. Minden központ minden korosztályából elismerésben részesül a szezon során legtöbbet fejlődött játékost, a legmunkásabb játékos és a legjobb női játékos is. Ugyanakkor díjazzuk a központ legodaadóbb edzőjét is a 2023-24-es idényre vonatkozóan.

A gálát követően koncert és egyéb szabadidős tevékenységek következnek. A jégpályán pedig a nagyobb korosztályok utcai hokitornája zajlik.

Program:

9.00-12.00 Utcai hokibajnokság az U7-es, U9-es, U11-es korosztályok számára

12.30 Központbemutató előadások a színpadon

12.30 Közös ebéd

13.45 Szezonzáró díjátadó gála

14.50 Nagy közös fotó készítése

15.00 Undercover Zenekar koncert

16.00 Utcai hokibajnokság az U13-as és U15-ös korosztály számára

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia