Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Bronzérem a tét
2017-03-16
 

Csütörtökön és pénteken rendezik a magyar U18-as jégkorong-bajnokság kisdöntőjének első két összecsapását. A Gál Sándor által irányított ISK Csíkszereda ellenfele az Újpest lesz. A felek az alapszakasz során két alkalommal találkoztak, amely során előbb egy 6–3-as csíki siker, majd egy 13–3-as újpesti diadal született.

Az elutazás előtt Gál Sándor vezetőedző osztotta meg véleményét a három nyert mérkőzésig tartó párharcról:

– Az alapszakasz során két különböző meccset játszottunk és ebből kiindulva egyenlő esélyeket látok. Mindkét csapat fáradt lesz, hiszen mi utazás után várjuk a két soron következő találkozót, míg nekik osztrák bajnoki meccseik voltak. Van egy pár játékosom, akik sérülésből jönnek vissza, akiknek még idő kell ahhoz, hogy ugyanazon a hőfokon mozogjanak mint korábban. Az Újpestnek van két-három nagyon jó játékosa, akikre kimondottan oda kell figyeljünk, ők ütik góljaik zömét. Célunk egyértelműen az éremszerzés, de azt látni kell, hogy ahhoz képest miként vágtunk neki a szezonnak – közös csapat Gyergyószentmiklóssal – nagyon szép eredményt értünk el eddig is – fogalmazott a vezetőedző.

Az Újpest – ISK Csíkszereda párosítás első felvonását ma 19.40-től, míg a péntekit 19.10-től rendezik. A párharc folytatása még egyeztetés alatt áll. Egyelőre a harmadik találkozót március 27-re írták ki.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia