Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
Blogot indít a Székelyföldi Jégkorong Akadémia
2020-04-14
 

Új menüponttal bővül a Székelyföldi Jégkorong Akadémia hivatalos honlapja, ezentúl a látogatók az SZJA-blog szövegeit is olvashatják. A most induló rovat olyan tartalmak, tapasztalatok, vélemények megosztására nyit teret, amelyek szorosan kapcsolódnak a székelyföldi hokiélethez, utánpótláshoz. Ugyanakkor különböznek a már megszokott hírektől, beszámolóktól.

A Székelyföldi Jégkorong Akadémia folyamatosan arra törekszik, hogy a komoly gyökerekkel rendelkező hokimozgalomra alapozva új gondolkodásmódot, hozzáállást honosítson meg a régióban. Ennek alapja, hogy igyekszünk minél több tudást, tapasztalatot összegyűjteni a sportág köré. Az egyes szakemberek meglátásait, korábban felhalmozott ismereteit, valamint a tudomány legfontosabb eredményeit megosztani egymással.

Így nemcsak elitképzést nyújtunk, hanem közösséget szervezünk a sportág köré, amely dinamikusan fejlődik, nyitott az újra, kíváncsi a különböző véleményekre. Számos olyan kezdeményezésünk volt az utóbbi időben, amely nemcsak arra a több mint 800 gyerekre irányult, aki a rendszerünkben sportol, de az edzőkre, a családtagokra, szurkolókra, sportbarátokra is.

Az SZJA-blog is ebbe a sorba illeszkedik. Célja, hogy közvetlenebb hangú, személyesebb szövegek közlésére adjon lehetőséget. Szakemberek, sportolók, szülők oszthatják meg saját gondolataikat, tanácsaikat, amelyek hasznosak, tanulságosak lehetnek a mozgalom többi tagja számára is.

Az SZJA-blog nyitásaként #lélekrolba néven Miklós Csongor pszichológus, segítő indít sorozatot. Bejegyzéseiben olyan helyzeteket jár körül, amelyeket a szülők és a sportolók ugyanúgy átélnek napról napra, akárcsak ő. Szövegeiben a jellemző problémák megértése során rendszeresen segítségül hívja elismert szakemberek, kutatók, tudósok megállapításait.

Szándékaink szerint a blog segíteni fog abban, hogy párbeszéd alakuljon ki a székelyföldi jégkorongmozgalom szereplői között. Lesz lehetőség kérdések és válaszok megfogalmazására egyaránt, ugyanis abban hiszünk, hogy a székely jégkorong fejlődéséért akkor tehetünk a legtöbbet, ha mindannyian megismerjük egymás nézőpontját. Hiszen egész más kérdések, problémák merülnek fel egy játékos, egy edző, egy szülő, egy nagyszülő, egy osztályfőnök vagy egy sportvezető szemszögéből.

Bízunk benne, hogy érdeklődéssel követik majd a rovatban megjelenő anyagokat, és a blog maradéktalanul beteljesíti a vele szemben támasztott elvárásokat.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia