Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
A rájátszásért küzdenek az U16-osok
2020-02-20
 

A következő napokban két együttesünk is komoly megmérettetésre készül az U16-os magyar bajnokságban. Az anyaországi túra során ugyanis egyik gárda saját csoportjának megnyeréséért, másik pedig a rájátszást érő helyek valamelyikének megszerzéséért küzd. Nagyon intenzív időszak vár a játékosainkra, ugyanis szűk egy hét alatt öt, illetve hat mérkőzést kell lejátszaniuk.

Székelyföldi Jégkorong Akadémia U15 és U16 néven szerepelnek idén együtteseink a magyar bajnokság megfelelő korosztályában. A versenysorozat jelenleg a középszakasz utolsó mérkőzéseinél tart, ami után eldől, hogy kik küzdhetnek meg az érmes helyezésekért.

A mieink közül az SZJA U16 reménykedhet még a negyeddöntős szereplésben, ugyanis csoportja negyedik helyén áll. Amennyiben a következő összecsapásokon sikerül elégséges pontot gyűjteni a második hely eléréséhez, bejuthatnak a következő körbe. A kiutazás előtt csupán három pont választja el őket ettől a pozíciótól.

Sille Tamás és Todor Krisztián tanítványainak nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a csoport éllovasával, a MAC Budapesttel kétszer is találkoznak a túra során. Emellett a Dunaújvárosi Acélbikák, a Győr és az Óbuda vár még rájuk a kiszállás során.

Az SZJA U15 már biztosan nem jut be a legjobb nyolc közé, azonban saját csoportjának megnyerése így is cél a számukra. Ők jelenleg a második helyen állnak, de a hátralévő hat meccs elegendő lehet, hogy beérjék a Sportország SC-t. A Gál Sándor és Bács Lóránt vezette gárda a Justitia Szittyák ellen kétszer, a Sportország SC, a KSI, a Debreceni Hoki Klub B és a DVTK Jegesmedvék B ellen pedig egyszer-egyszer lép pályára.

Párosítások:

Február 21., 20.15 Justitia Szittyák – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U15

Február 21., 17.30 Dunaújvárosi Acélbikák – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U16

Február 22., 11.30 MAC Budapest – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U16

Február 22., 13.45 Justitia Szittyák – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U15

Február 23., 09.00 Sportország SC – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U15

Február 24., 19.15 KSI – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U15

Február 24. MAC Budapest – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U16

Február 25., 18.45 Győri Nemak Dana ETO HC – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U16

Február 26., 18.45 Debreceni Hoki Klub B – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U15

Február 26., 14.45 OHA – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U16

Február 27. DVTK Jegesmedvék B – Székelyföldi Jégkorong Akadémia U15

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia