Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Hírek
 
A hullámzó játékon kell javítani
2017-12-19
 

Öt mérkőzéssel elkezdte középszakaszbeli menetelését az ISK Csíkszereda U16-os, csíki és gyergyói játékosokból álló közös, alakulata a magyar korosztályos bajnokságban. A Gál Sándor által felkészített ISK sorrendben a Győrrel, az Újpesttel, az ifj. Ocskay Gábor JA-val, a Debrecennel, illetve a Miskolccal játszott.

A Győrtől – 5–7 –, illetve az ifj. Ocskay Gábor JA-tól – 2–8 – vereséget szenvedtek, míg az Újpestet – 4–2 –, a Debrecent – 7–2 –, illetve a Miskolcot – 9–2 – két vállra fektették. Gál Sándor a túra után elmondta, hogy összességében elégedett a mutatott játékkal és az eredményekkel, de a győri vereség fájó. Elmondta azt is, hogy miben kell javulni a következő kiszállásig.

– Az eredmények, illetve a mutatott játék is jónak mondható. Az első összecsapást sajnos a saját hibánkból, háromgólos vezetésről, elbuktuk. Utána viszont remekül összeálltunk. A Fehérvár ellen a szezon egyik legjobb meccsünket tudtuk le, ahol egy-egy rövidzárlat azt hozta magával, hogy nagyobb vereségbe szaladtunk bele, mint amit a játék képe mutatott. A többi találkozón viszont sikerült hozni azt, amit elterveztünk. Összességében azt mondhatom, hogy amennyiben sikerül a meccseken belüli hullámvölgyeket kiküszöbölni, akkor sikerülhet a célunkat elérni, azaz a legjobb négy közé kerülni – jegyezte meg Gál Sándor vezetőedző.

 
 
 
 
Vissza
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia