Belépés Regisztrálás Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Daradics Csaba

Névjegy: Daradics Csaba
Születési dátum:
1989.01.12.
Központ: Gyergyószentmiklós
Korosztály: U14, U12
Korábbi klubok: ISK Gyergyószentmiklós

Gyerekkor, sporthoz fűződő viszony kialakulása

Gyergyószentmiklóson születtem, és itt is nőttem fel, a sportpályák közelében. 9 éves koromban, a barátok hívására ismerkedtem meg a jégkoronggal, ami attól a pillanattól kezdve az életem része lett.

Pályaív

Az ISK Gyergyószentmiklós csapatában kezdtem egy nagyobb korosztályban, de hamarosan megalakult a Lendület csapata, ami az én korosztályomat jelentette. 16-17 évesen az akkori felnőtt csapat, a Progym  legfiatalabb játékosa lettem. Eközben megjártam az U18-as és az U20-as válogatottat. A felnőtt csapattal többször bronzéremig jutottunk a helyi bajnokságban. Tagja voltam az akkori Mol ligás csapatnak is, de anyagi gondok miatt visszalépett és maradt a román bajnokságban. Az aktív jégkorong mellett több éven keresztül foglalkoztam gyerekekkel az utánpótlás-nevelésben. Amikor a gyergyói hoki ismét nagyobb szintre lépett, abbahagytam az edzősködést egy rövidebb időre, de most újra prioritásként kezelem.

Edzői hivatás

Már középiskolás koromban tudtam, hogy edző szeretnék lenni, ezért pályafutásom közben is már több éven át részt vettem a gyerekek fejlesztésében. Számomra az edzői hivatás egy szenvedély, a jégkorong szeretetét jelenti, és minden tudásomat át szeretném adni a gyerekeknek.

Értékrend/filozófia

Elsősorban egészséges, életrevaló fiatalokat próbálok nevelni, akik szembe tudnak nézni a kihívásokkal. Napról napra fejlődjenek, tanuljanak, hogy akik a jégkorong mellett döntenek, bátran tudjanak kopogtatni a felnőtt csapatok ajtaján.

Siker

Számomra az utánpótlásban a siker azt jelenti, hogy jó kedvvel, ambícióval járjanak edzésre a gyerekek, és így fejlődjünk lépésről lépésre.

Bónusz

Hobbi: focizás
Kedvenc csapatok: Detroit Red Wings, Real Madrid, Chelsea
Kedvenc játékosok: Steve Yzerman
Legemlékezetesebb pillanat edzőként: Sok jó pillanatot adtak a gyerekek. Néhányat kiemelek közülük: a THL kupa megnyerése, egy finnországi tornán való részvétel és az U10-es kupák mind-mind nagyon emlékezetesek.

 
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia